Spabehandlingar

Cellulitmassage  90 min, 990 kr
Boka Direkt 
Cellulitkur 6 ggr x 90 min  – 10% rabatt 
Cellulitkur 10 – 12  ggr x 90 min  – 20% rabatt 
Fortsättningskur,3 ggr ,(1 gång per månad)För bästa resultat rekommenderas  10 – 12 gånger kur
Cellulitmassage kan blandas med Wrapping behandlingar.

En behandling som kan reducera celluliter. Orsaken till celluliter är en rubbning i lymfsystemet och bindväven. Om dessa inte behandlas kan de leda till åderbråck och cirkulationsproblem.
Behandlingen arbetar på tre nivåer: öka cirkulationen, reducera fettansamlingar, transportera bort slaggprodukter samt stärka upp bindväven .Ett steg mot bättre hälsa! Behandlingen inkluderar: helkroppsmassage med speciell teknik ,produkter och instruktioner om hur få bästa verkan och bibehålla positiva resultat i framtiden .

Wrapping  /cellulit Inpackning. 90 min 990,00 kr
Boka Direkt 
Wrapping (Inpackning)  kur– 6 ggr x 90 min ( – 10% )
Wrapping (Inpackning) kur-(10-12 )  ggr x 90 min  ( – 20% )
Fortsättningskur,3 ggr ,(1 gång per månad)
En kombinerad aroma och kompress terapi som ökar fettförbränningen och ämnesomsättningen. Behandling börjar med kroppspeeling, Body Peeling+protein .Nästa steg: en bodyinpackning med specialfolie och special creme som ökar blodcirkulationen och fettförbränningen.Hela behandlingen utförs med Weyergans High Care produkter .
Cellulitinpackning kan blandas med Cellulitmassage.För bästa resultat rekommenderas 10 -12 gånger kur.
För bästa resultat rekommenderas att man kombinerar behandlingar med simming eller vattengymnastik. Gärna även bastu.
 

Spamassage med Aromaoljor. Njut av en härligt avslappnande spamassage med underbara aromoljor som mjukar upp musklerna och ger dig sinnesro.
Tillsammans med terapeuten väljer du mellan olika aromoljor. Alla innehåller naturliga växtextrakt som påverkar ditt sinne och din kropp. Du kan välja mellan uppiggande och utrensande oljor eller mer avstressande och lugnande.

Spamassage med aromaoljor 30 min 330kr  Boka Direkt
Spamassage med aromaoljor  60 min. 660kr  Boka Direkt
Spamassage med aromoljor + inpackning +ansiktskur 90 min. 990kr  Boka Direkt

Body peeling / Scrub, en skön mild kroppspeeling med malda aprikoskärnor och cappuccino nöt skal som tar bort torra hudceller och ger dig en len och mjuk hud samt sätter fart på blodcirkulationen 

Body peeling  45 min   450 kr Boka Direkt
Body peeling + inpackning  60 min 660 kr Boka Direkt 

Honungsmassage. Honung innehåller druvsocker, vitaminer, kristaller, mineraler och propolis som absorberas upp av huden. Det känns en del när massagen utförs eftersom honungen är ganska seg och när alla slaggprodukter pressas upp genom porerna kan hunden bli lite rödflammig.
Honungsmassage ger en hälsobringande effekt och är effektiv vid förkylnings hosta, anticellulitbehandling. Den förbättrar blodcirkulationen i djupare hudlager och i muskler samt främjar ämnesomsättningen i inre organ och vävnader. Honung adsorberar toxiner och påskyndar deras borttransport från från organismen.

Honungmassage 60 min 660kr Boka Direkt
Honungmassage + inpackning i varm filt.90 min 990kr Boka Direkt

Choklad – peeling och massage  Kakao innehåller antioxidanter och serotonin, som verkar lugnande. I kombination med massage, som frigör oxytocin och endorfiner, är denna helkroppsbehandling fantastiskt skön och välgörande för både kropp och själ. En lyxig upplevelse som dessutom är mjukgörande för huden.
Behandlingen inleds med en chokladpeeling som masseras in över hela kroppen. Peelingen avlägsnas med varma handdukar. Sedan masseras hela kroppen med en varm ekologisk choklad eller ekologisk olja, och avslutningsvis smörjs huden in med en varm kakaocreme .De rena, högklassiga kakaoprodukterna absorberas av huden så att den fortsätter tillgodogöra sig alla kakaons välgörande ämnen även timmarna efter behandling.

Choklad – peeling/massage  90 min -990 kr Boka Direkt

Copyright © Vm Yoga & Rehab AB 2019