Skapande målarverkstad

För bokning och mer info tel: 0739 991427 Marita Odh

Lär dig släppa ut din inre kraft.

Frigörande målning i kreativ miljö där vi arbetar utan krav på prestation. Under min guidning målar man fritt och du får prova på olika material och tekniker för att uttrycka din känsla för färg och form. Du är välkommen att måla onsdagar 13-16 och lördagar 11-14

Här är alla välkomna!

Pris: 10 ggr 2250 kr klippkort gäller 4 mån
         5 ggr 1500 kr  klippkort gäller 2 mån
 
 Mer info: www.hem.bredband.net/ansaodh/

Om mig, Maritha Odh

Jag  heter Marita Odh och är 67 år, bosatt i Åkersberga ,Österåkers kommun.  

Född i Tammerfors , Finland.              

Genom min utbildning till modist (hattmakare) i tidiga tonåren, så blev min känsla för färg och form tidigt utvecklad.

Största delen av mitt yrkesverksamma år ca.30 arbetade jag inom vården med sjuka barn.

Under tiden studerade jag alternativa massage tekniker. Genom min sjukdom, Fibromyalgi sökte jag medvetet att bli frisk, få tillbaka energin att orka leva det aktiva livet jag önskade.

Min utbildning till Dipl. Chakraflödesterapeut visade sig vara en fantastisk behandlingsform för att komma åt våra blockeringar i energiflöden och öppna upp för den vitaliserande livskraften.

Genom livserfarenhet har jag lärt mig att bli en lyhörd lyssnare och varm medmänniska, som kan stötta andra i deras strävan att må bättre, komma vidare och upptäcka nya möjligheter i livet.

 Min första kontakt med målning var genom NHR ”att måla i olja”, men mina försök att måla av korteller bild visade sig vara omöjligt. Råd från läraren var att skaffa stora penslar och låta färgerna flöda fritt. Genom målningen kom jag i kontakt med min kreativa skapar kraft som visade sig vara dold under massa krav och måsten

Idag är jag självlärd konstnär och målningen är som meditation för mig.

Jag har haft några egna utställningar i Stockholm.

Min vision är att skapa en kreativ och inspirerande miljö för alla, utifrån sin egen förutsättning.

Leder sedan 2007 en målargrupp i Frigörande målning i samarbete medStudieförbundet Vuxenskolan & Fontänhuset och från 2011 föreningen Klivet.

Låt dig inspireras av Skapande målarverkstad en stund i en kreativ miljö med mig som inspirationskälla. Här hos mig på Västerorts Yoga & Rehab center.

En vitualiserande och energigivande chakraflödesmassage kan man boka genom att ringa på tel: 0736-99 14 27

Jag är även utbildad i Chakrabalansering, Chakraflödesterapeut och Öronljusterapi

Prova gärna på öronljusbehandling som skonsamt sätt behandlar besvär med öronvax och samtidigt ger en skön avslappnande stund. Släpp spänningar och få nya energier genom en japansk energimassage. Ring för mer info. Min utbildning består av: Dipl. Chakraflödesterapeut, Japansk energimassör,Öronljusterapeut

Med vänlig hälsning,
Marita Odh 0736 - 991427

Copyright © Vm Yoga & Rehab AB 2019