Postural träning / Rörelseintegrering

Postural träning / Rörelseintegrering

 

Tidsbokning/Information:

Jiro Nihei, Mob: 070-766 06 06

Camilla Gårdenberg, Mobil 073-951 70 67

 

Postural Träning och Rörelseintegrering är behandlings- & träningsmetoder där vi ser kroppen som den enhet den faktiskt är. Allting hänger ihop. Det som sker - eller inte sker - i någon del av kroppen påverkar resten, antingen i positiv eller negativ bemärkelse.

Mycket av de åkommor vi har idag beror på att kroppens naturliga balans är satt ur spel, och att kroppen och dess muskler då får jobba i ett konstant kompensatoriskt tillstånd. Det i sin tur leder till uppkomst av smärta och värk som på sikt också kan leda till förslitningar i brosk och leder.

Med effektiva manuella behandlingstekniker och individuellt anpassade övningar återskapar vi kroppens naturliga, strukturella och muskulära balans. Vi riktar upp kroppen och förbättrar dess hållning. På så sätt avlastar vi lederna och återställer samspelet mellan kroppens alla muskler. Vi adresserar grundorsaken till dysfunktionen och därmed skapar vi ett resultat som blir bestående.

Vill du bli fri från kronisk smärta, komma tillbaka från skada, öka din livskvalitet genom att kunna röra dig ledigt utan begränsningar, eller vill du optimera din kropps muskuloskeletala funktion för att kunna träna hårt och prestera? Då är du välkommen att höra av dig till mig.

Copyright © Vm Yoga & Rehab AB 2020