Pilates/Core

Boka direkt

Många har idag problem med dålig hållning och ont i ryggen. Det beror till stor del på svag och obalanserad muskulatur. Våra mag och ryggmuskler gör att vi inte orkar hålla upp kroppen. Det kan leda till dålig hållning och problem i ryggen.

Klassisk Pilates är en träningsform ger dig Bra hållning, Stark mage och Stark rygg och utgår ifrån vad just din kropp klarar av. Passar alla åldrar och förutsättningar.

Träningen fokuserar på styrka och smidighet, koncentration, centrering, rörlighet och balans och en strävan efter jämvikt på muskulaturen. Målet är att träna "alla" muskler, så att ett jämviktsläge skapas i kroppen.Ökar snabbt din styrka och rörlighet.

Rörelser som under koncentration stärker muskelkorsetten och hela kroppen, ger ny energi och vitalitet - en koordination av kropp, medvetande och själ.

Övningarna genomförs på matta med egen kroppsvikt.

 

Rehab/Pilates Rygg/Core/Höft

Pilates är stabiliseringsträning för bålen, dvs core/mage och ländrygg/bröstrygg och är också mycket effektiv för rehabilitering av ex ryggproblem mm. Du tränar den inre muskulaturen som kan vara svårt att komma åt med traditionell styrketräning. 

Copyright © Vm Yoga & Rehab AB 2019