Nyheter/Erbjudande

 

Öppet Hus med många gratis prova på kurser 6+7/10

Schema för helgen här: oppethusschema.pdf

Familjeyogan utgår tyvärr under helgen pga av sjukdom. Vi kommer istället ha prova på 4-6 år lörd 13/10  kl 10.00 och 7-10 år torsd 11/10 kl 18.00

 

Hatha Yoga lärarutbildning nästa kursstart april 2019 Läs mer

 

Boka nästa Yogaresa till magiska La Gomera, Kanarieöarna 

10-17/11 2018

Res iväg från höstrusket och upplev en unik inre och yttre resa med oss. Läs mer

 

Mindfulness för Fokus & Energi Kursstart 6/3 kl 18.10

Är du nyfiken på mindfulness? Hur hittar vi fokus och energi i dagens ofta splittrade tillvaro? Forskning visar att mindfulness kan ge ökat fokus, mer kreativitet och energi, bättre sömn, minska stress och mer allmänt öka vår livskvalitet. Det här är en kurs för dig som vill få egna verktyg för bla ökat fokus, energi och ökat välbefinnande.

Kursen utgår delvis från boken ”Mindfulness i vardagen”, som ingår i kursavgiften. Under träffarna bekantar vi oss med flera grundläggande övningar såsom olika meditationer, kroppskanning och mindful yoga (medvetna rörelser). Vi går även igenom olika vardagsövningar för att öka möjligheten att få in minfulnnessträningen i din vardag.

Vi kommer att titta närmare på:  Mindfulness som förhållningssätt i livet  Fokus och medvetenhet kontra ”autopilot”  Stress  Hur våra tankar påverkar oss och hur kropp-tanke-känsla hänger ihop.  Acceptans, att släppa taget eller svara

Den egna regelbundna träningen är viktig och mellan kurstillfällena tränar du på egen hand, för bästa effekt och förståelse. Den träningen kommer till stor del att utgå från övningar på CD-skivan som medföljer boken.

Jag som leder kursen heter Åsa Chaikiat och är läkare, yogalärare och mindfulnessinstruktör. Genom möten med människor, under åren av utövande av mina yrken, har jag blivit allt mer övertygad om att träning i mindfulness är ett oerhört kraftfullt verktyg för ökat välmående i både kropp och själ! Varmt välkommen!

 

Boka en hel provmånad för 495 kr. (medlemskap behövs ej)

Träna obegränsat under 1 mån för att se vilka kurser och lärare du gillar bäst. Boka dina pass genom receptionen, mail: info@vmyoga.se eller telefon 0707 898281 eller via boka direkt . (Gäller ej specialklasser, mer info receptionen)

 

Gratis prova på klassser!

Kontakta receptionen 0707-898281 eller info@vmyoga.se för prova på plats eller boka här    (Gäller 1 provklass per ny kund, gäller ej specialklasser)

 

Boka årsmedlemskap till kostnad av endast 695 kr/mån!!!

Träna hur mycket du vill.

Traditionell Yoga olika former - Klassisk Pilates - Tai chi och Qigong med en mästare - Traditionell Afrikansk dans mm

Du bokar plats i 2 grupper per vecka och har förutom det möjlighet att i princip komma på kurser alla dagar i veckan om du vill. (Om du redan betalt din kursavgift för terminen så kalkylerar vi om din inbetalning)

För att ta del av detta autogiroerbjudande behöver du teckna ett Medlemskap.

Som medlem för du även många andra fördelar såsom ex:
20 % rabatt på specialkurser i vårt regi (ej resor)
Gratis inträde eller rabatt på våra föreläsningar
Mkt bra rabatter hos de flesta av våra terapeuter 
Pris vip-medlemskap 600kr/år

Även för dig som vill gå kurs en gång per vecka är det fördelaktigt att vara vip-medlem då du förutom dessa rabatter även får 20% rabatt på de vanliga kurserna.

 

 

 

 PT Yoga, PT Pilates, PT innan och efter förlossning

 Utveckla din träning genom ett privat pass utformad efter Dina behov och förutsättningar för att nå Ditt mål. Efter varje pass får du också individuella råd  och övningar som du kan göra hemma.   Mer info/boka

 

PT i gymmet eller Gruppintroduktion

Boka gruppintroduktion eller personlig tränare PT i gymmet!  Mer info/boka
 

 

Nyheter!

Familjedans Afrikansk, CirkelFys HIIT, Senior CirkelFys, Gravid Fys, Mamma Fys   Mer info och boka här
Barnyoga: ca 5-9 år. Barn älskar yoga! Det har också visat att yoga är lugnande, ökar koncentrationen och är en god hjälp under skolåren. mer info
Ungdomsyoga:  ca 9-14 år. Ett skönt möte för kropp och själ som stärker unga att möta en stressande vardag utan att att behöva tävla mot andra och förlora sig i krav. mer info

 

Yogamassage, Spabehandlingar, Medicinsk Fotvård, KBT, Självförsvar, Tai Chi, Qigong, Zumba, Afrikansk Dans mm. mer info

 

Övrigt

Här  kan du boka gruppintroduktion och personlig tränare PT i gymmet! 
Gymträning 99kr/mån! (ingår för alla som går på kurs)

Gymmet är öppet när receptionen är öppen. Bokning behöver ej ske. Mån-tors går det att träna till kurserna avslutas (se schema), dörren stängs kl 20.00. Vi har sommarstängt under Juli.

Profylaxkurser för par 2,5 tim  mer info 

 

VIP-Medlemskaps-rabatter behandlingar

Naprapatibehandlingar 25 % rabatt hos Marcus Ebbenäs. Boka här

Kognitiv Beteende Terapi 10% rabatt. Boka här

60 min Klassisk massage, Kiromassage eller Zonterapi 500kr ord pris 600kr . Boka här   

60 min Gravidmassage 500kr (gravidyogaelever)  Boka här

 

 

Copyright © Vm Yoga & Rehab AB 2018