Konferens

Dagkonferens / Mötesrum nära dig!

Fullspäckat schema? Ont om tid?

Varför spendera värdefull tid på att resa och bo när ni kan ha en prisvärd dagkonferens på bästa läge, centralt i västerort. Med bil, tunnelbana eller buss tar du dig lätt till konferensen

Att mötas på en gemensam plats, utbyta information och erfarenheter, träna, utveckla bra idéer tillsammans och att skapa ett bra samarbetsklimat är viktigt för alla organisationer. Ett betydelsefullt möte kräver rätt omgivning och rätt inramning. Trivs deltagarna blir mötet mer givande för alla. Det gäller såväl stora internationella kongresser som det personliga samtalet mellan två personer. Hos oss vistas du i en lugn och rogivande miljö.

Vi vill ge dig som kund en dag av bemötande med personligt engagemang och omtanke, en mötesplats för kortare möten och dagkonferanser. Vårt mål är att du som gäst hos oss ska känna dig väl omhändertagen från första stund!

I välfungerande lokaler och modern teknik erbjuder vi dig en lugn och trivsam mötesmiljö, med ljusa och luftiga lokaler i behagliga färger som är vilsamma för ögat och kreativa för själen.  

- En viktig konferens, ett avslappnat möte eller varför inte en kick off med tema av hälsa.

Vi finns här för dig när du behöver oss.

Du sätter agendan och vi ordnar de praktiska detaljerna.

Välkommen till en lyckad konferens.

Vi arrangerar det du önskar med både professionalism, värme och kvalité!

Hyr mötesrum  hyr ett mötesrum halvdag eller heldag. Du väljer om du endast hyr rummet eller lägger till lunch, kaffe och bröd.

Må bra-konferens  är både ett informativt koncept men också en chans att ta hand om Dig själv och Dina medarbetaresom berikar Er konferens och Ni mår bra!  

Kombinera arbete med arrangemang som stärker deltagarnas förmåga att hantera stress, som hjälper dem att bygga gemenskap, samverkan och sammanhållning eller mest är avkopplande avkoppling/träning och dina medarbetare kommer att må ännu bättre. Vi erbjuder en kombination av god och nyttig mat med intressant föreläsning om välmående och ett härligt aktivitetspass.

Konferenspaketet för gruppen som tänker på hälsa och energi.

  • Föreläsning om stresshantering, kost, motion och välmående, (efter önskemål)
  • Förmiddagskaffe/te med grov hälsosmörgås och en energi shot
  • Lunch med kaffe/te
  • Ett härligt aktivitetspass
  • Eftermiddagskaffe med fruktsallad och bröd 

Tillval: se olika behandlingar/hälsoundersökningar mm.

För boknings-förfrågan och mer information kontakta receptionen via mail: info@vmyoga.se eller telefon: 0707-898281

Copyright © Vm Yoga & Rehab AB 2019